αγαπημένα ροφήματα

υπέροχες γλυκές γεύσεις

210 60.80.242

a

ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

s

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

s

Παραγγελίες online

Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μέσω διαδικτύου με τη συμπλήρωση όλων των σχετικών πεδίων και με την καταχώρηση και αποστολή των δεδομένων ακολουθώντας τα στάδια της διαδικασίας που προβλέπεται από το λογισμικό αυτού του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Πριν την τελική αποδοχή εκ μέρους σας κάθε παραγγελίας εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας μία Επιβεβαίωση Παραγγελίας. Εφόσον συμφωνείτε και πατήσετε το αντίστοιχο κουμπί που εμφανίζεται στην οθόνη σας, η επιβεβαιωμένη πλέον παραγγελία καταγράφεται στα συστήματα της επιχείρηση και αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.
Τυχόν προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων της επιχείρησης. Η αποστολή Επιβεβαίωσης Παραγγελίας γίνεται αυτόματα και δεν είναι δυνατόν να προηγηθεί έλεγχος των αποθεμάτων στις αποθήκες της επιχείρησης. Σε περίπτωση ελλείψεων προϊόντων που έχουν συμπεριληφθεί στη Επιβεβαίωση Παραγγελίας, εκπρόσωπος της επιχείρησης. θα σας ενημερώνει ηλεκτρονικά σχετικά με τις ελλείψεις αυτές και τις τυχόν εναλλακτικές δυνατότητες.

 

Τιμές και Όροι Πληρωμής online παραγγελιών

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής και οι όροι πληρωμής είναι αυτά που αναγράφονται στην Επιβεβαίωση της Παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν την αποστολή τους ή μέσω Τραπεζικής κατάθεσης ή με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας ή μέσω VivaPayments ή μέσω Αντικαταβολής. Ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το παραστατικό που θα εκδοθεί είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο και θα συνοδεύει την παραγγελία κατά την παράδοση.

 

Παράδοση online παραγγελιών

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την καταχώρηση της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας μέσω ιδιωτικής εταιρίας μεταφορών. Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται από την υπηρεσία που θα διενεργεί την αποστολή και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και τον τόπο παράδοσης, όπως αυτός προσδιορίζεται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας. Το κόστος παράδοσης θα σας γνωστοποιείται αυτόματα κατά την διενέργεια της παραγγελίας.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης και την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Εάν η παραγγελία δοθεί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, τότε η αποστολή του λαμβάνει χώρα την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η επιχείρηση, υπό την επιφύλαξη καταστάσεων ανωτέρας βίας, όπως αυτές περιγράφονται παρακάτω, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα το συντομότερο δυνατόν. Είναι δυνατόν, μετά από συνεννόηση, να πραγματοποιηθεί και τμηματική παράδοση. Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

 

Ανωτέρα Βία

Το greencupcoffee.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, καθυστερήσεις που οφείλονται σε προμηθευτές, προβλήματα προμηθευτών, προβλήματα μεταφοράς, προβλήματα παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Στις περιπτώσεις αυτές το greencupcoffee.gr δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση και την αποστολή των παραγγελιών.